divendres, 9 de desembre del 2016

Fira Nadal de Cardedeu 2016

Hola! Si ja se... Fa massa que no publico i aquest any ha sigut ben poc el que he publicat... No és que no hagi fet res aquest any, però si que ha sigut menys. La vinguda d'una criatura és una nova aventura plena d'emocions i preciosa, però a la vegada treu temps per fer altres coses. Així que poc a poc aniré penjant les cosetes que he anat fent i ja us aniré explicant, perquè vull fer unes passes cap endavant en aquest projecte. Si per qualsevol cosa us voleu posar en contacte amb mi, no us penseu que he deixat de fer artesanies pel poc moviment que hi ha hagut aquest any al blog, per favor escriviu-me un mail i em posaré de seguida en contacte amb vosaltres. 

 I per cert! Aquest any torno a estar a la fira de Nadal de Cardedeu, veniu a fer un cop d'ull perquè hi hauran coses molt boniques entre llumetes, olors de Nadal i música. Serà aquest cap de setmana 9,10 i 11 de desembre.


He fet nous dissenys i he començat a treballar amb noves textures i superfícies! Us faig una mostra general i poc a poc ja us aniré ensenyant els diferents productes en futurs post. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada